Ballett Recital Ideer for jenter i alderen 3-13

October 10

Ballett Recital Ideer for jenter i alderen 3-13


Føringar gi ballett studentene mulighet til å vise frem sine nye ferdigheter til venner og familie. Enten studio presenterer en forseggjort teaterproduksjon eller en liten in-studio demonstrasjon, vil foreldre sette pris på å se hvordan deres barn forbedrer seg fra år til år. Gjør konserter mer moro for barna, og mer underholdende for publikum ved å lage dine konsertvirksomhet danser rundt et morsomt tema.

Ferie Celebrations

Gi hver klasse i ballett studio en annerledes ferie for å representere slik som jul, påske, St. Patricks Day og den fjerde av juli. Dansere som representerer julen kunne utføre en dans til en instrumental julesalme. Påske dansere kan danse til levende vårlig musikk, mens St. Patricks Day dansere kan utføre for å keltisk musikk. Bruk musikk av amerikanske komponister som Aaron Copeland å følge Fourth of July dansere. Ordne konsert program i henhold til kalenderen rekkefølgen på hver ferie.

klassisk ballett

Hvis studio lærer bare ballet, tema din opplesning rundt forskjellige klassiske og romantiske historien balletter. Koreografere enkle danser bruker musikk av slike balletter som "The Sleeping Beauty", "Giselle" og "Svanesjøen". Dine 12- og 13-årige studenter som danser en pointe kan selv være i stand til å utføre forenklede varianter fra den opprinnelige koreografien. Dette opplesning temaet kan du også introdusere historier og musikk fra de store ball til dansere så unge som tre.

Fantasi og eventyr

Lag din opplesning rundt det brede temaet "fantasy og eventyr" av koreografere danser for hver klasse som re-vedta en berømt eventyr eller mytisk figur. Du har kanskje en klasse dans som forteller historien om Rødhette med en student eldre bror eller en lærer å spille ulven. Askepott, Jack og Bean Stalk og Hansel og Gretl er andre eventyr elevene kan re-vedta gjennom dans. Små jenter også elsker opptre som feer, havfruer og enhjørninger.

Ballet Around the World

Ta med deg publikum med på en verdensomspennende turné ved å gi din opplesning et internasjonalt tema. Koreografere dine danser til musikk fra ulike regioner og kontinenter, og har dine dansere bære kostymer som gjenspeiler tradisjoner i dette området. Du kan selv invitere studenter fra indiske, irske, israelske og andre etniske folkedanseskoler til å utføre i din opplesning. Dette opplesning tema gir elevene mulighet til å lære om andre kulturer og ulike typer musikk.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com