Hvordan gjenopprette en Microsoft Product Activation Key

February 7

Hvordan gjenopprette en Microsoft Product Activation Key


Når du installerer Microsoft-produkter på en datamaskin, må brukerne angi produktaktiveringsnøkkel for å bruke alle funksjonene i programvaren. Mens du kan være i stand til å åpne dokumenter i Microsoft Word, Excel eller PowerPoint uten en aktiveringsnøkkel, vil du bli begrenset til å se på dokumenter fordi alle redigering og opprettelse av dokumenter funksjoner vil være utilgjengelig. Dersom du mister aktiveringsnøkkelen for Microsoft-produktet du installerer, er det mulig å gjenopprette aktiveringsnøkkel ved å kontakte Microsoft.

Bruksanvisning

1 Kjør aktiveringsveiviseren for Microsoft-program som du installerer. Aktiveringsveiviseren vises automatisk som en dialogboks på skjermen når du installerer nye produkter. Hvis du prøver å aktivere Microsoft Windows Vista eller 7, kan du gjøre det manuelt være å klikke på "Start" -knappen, høyreklikke på "Min Datamaskin" og velge "Properties" alternativet. På "Properties" vil du ha muligheten til å aktivere Windows. I Windows XP, gå til Start-menyen og pek på "Alle programmer," "Tilbehør" og "System Tools" for å finne Windows-aktivering.

2 Velg "Aktiver via telefon" i aktiveringsveiviseren, som vil be deg om å oppgi din posisjon, slik at du kan få telefonnummeret til nærmeste regionale aktiveringssenter Microsoft. Når du ringer aktiveringssenteret, har alt av dokumentasjon knyttet til Microsoft-programvaren klar. Av særlig betydning er det Installasjon ID, sertifikat for autentisering og datamaskinens serienummer. Installasjons ID genereres av aktiveringsveiviseren når brukere velger telefonaktivering alternativet.

3 Ring telefonnummeret for å snakke med en representant for Microsoft angående tapt produktaktiveringsnøkkel. Kundeservice representant vil stille spørsmål om problemet, og for detaljer som Installation ID, produktets sertifikat for godkjenning og serienummeret på datamaskinen der du installerer programvaren. Når prosessen er ferdig, vil en ny Microsoft-produkt aktiveringsnøkkel genereres for programvaren, slik at du kan fullføre installasjonen på datamaskinen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com