Manatee Håndverk for Kids

September 6Denne store, milde marine dyr, noen ganger kalt et hav ku, er en slektning av elefanten. Sjøkuer er planteetere, spise opp til 15 prosent av sin kroppsvekt i vegetasjon hver dag. En lærer kan omfatte Manatee fakta i en enhet på vannlevende pattedyr, med barn å lære gjennom en blanding av praktiske håndverksaktiviteter og direkte instruksjon.

Puppets

Lage enkle dukker ved å kutte ut bilder av manater og lime dem til toppen av håndverket pinner. Hvis du ikke finner bilder i blader for å kutte ut, laste ned en aktivitet ark fra Internett. Bruk marionetter i dioramaer av undervannsscener ved å bygge scenen innstilling i en boks slått på sin side, deretter kutte en slit i bunnen for å skyve håndverket pinne gjennom. Manatee dukkene "svømme" gjennom sin verden når spakene flyttes opp og ned.

Magneter eller Pins

Tegn rundt en sirkulær gjenstand, slik som et beger, for å lage en mal for en tapp eller magnet. Mindre gjenstander, som flaske topper gjøre mindre nålene. Klipp ut sirkler i kartong, og deretter enten spor, tegne eller stokk bilder av sjøkuer på forsiden av sirkelen. Du kan selv bare skrive ord til støtte for sjøkuer. Lim en brosje eller en liten håndverket magnet på baksiden for å fullføre elementet. Manatee sirkler også gjøre gode spillet markører. For en skinnende overflate til overflaten, male over overflaten med hvit håndverket lim. Limet vil klare som det tørker gi en overflate som ligner på lakk.

Farging

Barn i alle aldre liker å farge, og de ferdige bildene gjør ideelle veggen kunst for en gutt soverom. Lag farge aktiviteter mer interessant ved å kombinere flere bilder fra forskjellige bilder. Kutt ut de ferdige bildene så hold dem på bygging papir for å lage din egen Manatee frise. Hjelp små barn lære om sjøkuer ved å kutte ut bilder av dyr mat, som for eksempel salat, og lime dem på frisen. Bruk avtagbart lim så sjøkuer er bevegelig.

Mobiles

Hang flere bilder av sjøkuer i ulike høyder fra en kleshenger innpakket i blå bygging papir. Bruk fiskesnøre til å henge manater så ledningene er ikke så synlig. Som et alternativ, henger et enkelt Manatee fra et blått bånd ved siden av et åpent vindu. Som bris fra vinduet fanger Manatee, vil han bob og swirl som om svømming. Gi de hengende sjøkuer annet lag ved å lime to sammen, rygg mot rygg, med fiskesnøre eller bånd klemt mellom de to sidene.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com