Hjemmelaget DIY O Ring Saksofonligaturer

June 7

Hjemmelaget DIY O Ring Saksofonligaturer


De fleste forsøk på å designe den perfekte saksofon ligatur har sentrert rundt ved hjelp av en liten metall sele pakket rundt munnstykket som kan løsnes og strammes ved begynnelsen av en eller to skruer. Andre design innlemme klut, plastikk eller hardtre. En av de mest effektive måter å feste reed til munnstykket, men er også en minst kost: bruke små gummi o-ringer av den type som normalt brukes som en tetning i ulike typer av motorer og maskiner.

Bruksanvisning

1 Bruk et målebånd for å måle omkretsen av munnstykket på det punktet der ligaturen vil holde siv.

2. Bestem diameter av munnstykket ved å dividere omkretsen av verdien av Pi, eller 3,14.

3. Finn o-ringene en størrelse som er litt mindre enn diameteren av munnstykket. O-ringene er av en størrelse ved hjelp av diameteren på innsiden av ringen og tykkelsen av gummien. Du kan kjøpe et dusin eller mer på nettet eller på ethvert hjem forbedring mega-butikken for bare et par dollar. De er ofte pakket i et utvalg av størrelser.

4 Hold siv sikkert til munnstykket og rull den o-ringen over enden, ta vare å skjerme tuppen av siv som o-ring passerer over den.

5 Spill horn og måle hvor sikker siv er på munnstykket. Hvis den beveger seg for mye, kan du bruke en mindre o-ringen og legge til flere, om nødvendig. Eksperimenter med størrelse, antall og plassering. Hornet lyd kan være lysere eller mattere, og hornet kan blåse mer fritt eller stuffier, avhengig av hvor på munnstykket ligaturen er plassert.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com