Slik Dekorer en part tabellen med Crepe Paper

June 12

Slik Dekorer en part tabellen med Crepe Paper


Gjør din festlokale i en festlig med en billig håndverket element - crepe papir. Et par ruller med crepe papir i farger som passer til partiet tema blir levende dekorasjoner for ditt arrangement. Snarere enn å bruke pengene på dyre sengetøy eller centre, legge til en pop av farge til dine tabeller med crepe papir. Disse dekorasjoner er også disponibel, noe som gjør postparty opprydding til en lek.

Bruksanvisning

1 Velg to eller tre farger som passer til fest innredning. Lå strimler av crepe papir over bordet enten horisontalt eller vertikalt. Tape strimlene sammen i vekslende farger til hjemmelaget duk er stor nok for tabellen. La noen strimler hengende forbi bordet på alle sider for en ekstra pop av farge og litt ekstra lengde.

2 Edge sidene av bordet med en lang stripe av crepe papir eller tape hengende sløyfer av kreppapir langs bordkanten. Velg en ensfarget duk, enten det er lin eller plast, og legg det over bordet før du fester crepe papir for mer pynt.

3 Paint 6- til 8-tommers dowel stenger for å matche din fest fargevalg. Tape eller lim 6-tommers strimler av farget crepe papir til den ene enden av malte dowel stenger for å skape en fargerik streamer. Finn en vase, bøtte eller annen beholder egnet for å holde dine crepe serpentiner, og fylle det med sand. Plasser crepe papir stenger i dem for en festlig midtpunktet.

4 Cut 1-tommers brede strimler av crepe papir i en rekke farger. Tape eller lim nok lange strimler til slutten av dowel stangen helt obskure stangen og skape en pom-pom. Knytt en snor til midten av den nå dekket dowel stang, og henge pongponger fra taket over bordet. Eller binde eller tape den andre enden av strengen til kantene av bordet for å dekorere sidene.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com