Hvordan lage en ånd brenner i kjemi

March 5

Hvordan lage en ånd brenner i kjemi


En ånd brenner er bare en metode for å brenne alkohol eller andre ånder i en relativt trygg måte. Som et stearinlys, bruker en ånd brenner en veke for å opprettholde en flamme til å fordampe og brenne drivstoff. Enkle ånd brennere er lett å gjøre i kjemi klassen og har mange fordeler. Veken i seg selv kan være langvarig, og de ​​fleste brennere er lett å fylle drivstoff, slik at en brenner kan vare lenge.

Bruksanvisning

Make a hole in the middle of the metal lid using the corkscrew. 1 Lag et hull i midten av metallokk med korketrekker. Utvide dette hullet langt nok for streng til å passere gjennom uten å falle tilbake. Strengen vil fungere som en veke for ånden brenner, så det er viktig at den holder seg på plass. Lage fire mindre hull halvveis mellom sentrum og kanten av lokket. Disse hindrer en vakuumforme i glasset når drivstoffet brennes. Hvis du ikke allerede har gjort det, går omtrent 1,3 cm (1/2 tommer) av strengen gjennom i hullet, å opptre som veken.

Fill the jar with the cotton wool. 2 Fyll glasset med vatt. Pass på at ull ikke er pakket så tett opp i glasset at ingen væske kan helles i. Vatt vil absorbere det meste av drivstoff og fungerer som en slow-release system, slik at veken blir ikke over-gjennomvåt og brenne for raskt.

Fill the jar with the methylated spirits. 3 Fyll glasset med sprit. Vær forsiktig så du ikke overfylle glasset som det må være rom for streng samt væsken og vatt. Skru lokket på glasset. La i fem minutter, slik at veken absorberer noe av drivstoffet. Ånden brenner er nå klar til bruk, og vil fortsette å brenne så lenge det er brennstofftilførsels inn i veken.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com