Clippered nakke frisyrer

June 2

Clippered nakke frisyrer


Clippered-hals frisyrer er hår kutt der ryggen, nakke området, av håret er konisk kloss via hårklippemaskiner. Mens clippered-hår kutt er tradisjonelt sett på menn, mange korte, kvinnens hår kutt også bruke clippers å avta nakken nær. De clippered områder kan kuttes ved hjelp av en vakt vedlegg på Clippers, som sikrer at håret er klippet til en bestemt lengde, eller frihånd med Clipper-over-kombi metode for de med mer Clipper erfaring.

Menneskets Clippered-Hair Cut

Den moderne versjonen av en tradisjonell manns klippe håret er en clippered kutt. Clippers brukes til å kutte ryggen, nakken og på sidene av håret. Typisk håret er klippet 1/4 til 1/2 tommer i lengde, men kan være så kort som 1/8 tommer for militære hår stykker. Håret på toppen er skåret kort, vanligvis 1 1/2 til 3 inches i lengde og blandet inn i lengden av sidene og baksiden. Blanding kan gjøres med saks-over-kam eller clipper-over-kam-metoden. Begge metodene innebærer å sette klippe kammen inn i håret, horisontalt, for å fungere som en guide og vakt. De saks eller clippers blir så brukt til å skjære av overflødig hår å blande de to lengder. Trimmere blir så brukt til å rydde opp i hårfestet på baksiden av hodet og rundt ørene.

Kvinnens Under-Barbert Frisyre

Denne kvinnens clippered-hals klippe håret er en fet stil, best egnet til kvinner med middels eller tykk, rett hår. Kuttet passer best oval, firkantet eller avlange ansiktsformer. For å lage denne frisyre sidene og baksiden er barbert til en lengde på 1/2 til 3/4 av en tomme. Nakken er barbert opp til nakkeknøl, utstående bein i bunnen av hodeskallen, og sidene er barbert nivå med templet. Toppen av håret er igjen mye lenger, vanligvis 4 inches i lengde eller mer, for å la den henge over barbert hår. Håret blir typisk utformet for å bli blåst opp og over til den ene side for å skape volum og bevegelse. Sangeren Rihanna gjorde dette frisyre populært.

Kvinnens Short-Pixie Cut

Den korte pixie stil er lett å style og er et godt valg for kvinner som ikke ønsker å tilbringe mye tid på styling håret hver dag. Den korte pixie cut er best egnet til kvinner med en oval, diamant eller avlang ansiktsform og en klar hudfarge. Håret må være en fin eller medium tekstur for best resultat. Sidene og baksiden er barbert med clippers til 3/4 til 1 tomme i lengde. Den øverste lengde er skåret til 2 eller 3 inches, og blandet med sidene og baksiden. Hvis håret er medium tekstur, er en barberkniv brukes til å tynne håret og fjerne overflødig bulk.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com