Hvordan endrer jeg Spark Plug på en Piaggio Fly 150cc scooter?

February 14

Hvordan endrer jeg Spark Plug på en Piaggio Fly 150cc scooter?


Den stilige Piaggio Fly 150cc gifter seg med en ensylindret, firetaktsmotor til en automatisk girkasse og elektrisk start, mens den 12-tommers hjul gir den stabilitet og det justerbare bakhjulsoppheng hjelper selv ut humper i veien. Kontroll av tennpluggen på scooteren gir nyttig informasjon om din motorytelse; bytter ut en gammel tennplugg med en ny sikrer motoren din bruker en sterk gnist for forbrenning. Endring av tennpluggen er ikke komplisert, men du vil ønske å gjøre det riktig for å unngå skade på motoren.

Bruksanvisning

Use a screwdriver to loosen screws and remove the scooter body panel underneath the seat front above the floorboards to expose the scooter engine cylinder (the part with the piston inside). 1 Bruk en skrutrekker til å løsne skruene og fjern scooter kroppen panelet under setet foran over gulvbordene for å eksponere scooter motorsylinderen (den delen med stempelet inni). Finn tennpluggkabelen og følg den til hetten koblet til tennpluggen på sylinder. Du må kanskje fjerne en av de små tilstøtende sidepaneler samt for tilgang. Fjern tennplugghetten, være forsiktig med å rive den av. Sett det ut av veien.

Place the socket wrench and socket over the spark plug in the engine cylinder. 2 Plasser pipenøkkel og socket over tennpluggen i motorsylinderen. Trykk ned på pipenøkkel slik at sokkelen står riktig. Bestemt, men roter sakte pipenøkkel mot klokken til det løsner. Snurr den gamle pluggen ut før det kommer ut av sylinder tråder helt. Legg den gamle pluggen til side.

Take a shop rag and carefully wipe the cylinder threads and plug cavity without letting anything fall into the hole. 3 Ta en butikk fille og tørk forsiktig sylinder tråder og plugg hulen uten at noe faller ned i hullet. Sett den nye pluggen inn i sylinderen tråder og hånd-vri den med klokken, slik at pluggen skruene ordentlig inn i gjengene. Ikke tving den. Ta ut og gjøre om installasjonen for hånd hvis pluggen begynner galt.

Put the socket wrench on the inserted plug when it cannot be tightened any further using your fingers. 4 Sett pipenøkkel på det innsatte støpselet når det ikke kan strammes ytterligere ved hjelp av fingrene. Sørg for at kontakten setene riktig. Sakte snu skiftenøkkel med en hånd med klokken til pluggen ikke vil gå videre. Slå den en fjerdedel mer av en rotasjon for å sikre at det er stramt, men ikke over-stramme. Sett tennplugghetten på den nylig installerte plugin. Trykk ned på lokket slik at det sikrer riktig. Lukk opp scooter og test-start motoren.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com