Hvordan lage din egen VW van gardiner

July 22

Hvordan lage din egen VW van gardiner


Gran opp din VW van ved å sy et nytt sett med gardiner for vinduene. Du gjør gardiner for Volkswagen vinduer på samme måte som du ville gjøre gardiner for vinduene i et hus, bortsett fra at du trenger å gjøre gardinene passer van vinduer, inkludert frontruten og bakvinduet. Avhengig av VW van modellen du eier, kan det hende du må opprette tilknytninger til å holde gardinene vekk fra vinduet.

Bruksanvisning

1 Mål og registrere høyde og bredde for hvert vindu.

2 Cut paneler av stoff som måler bredden på vinduet av sin høyde, pluss 15 cm (6 tommer). Klipp to paneler for hvert vindu.

3 Skjær innleggspanelene, hvis du bruker, slik at de er 2,5 cm (1 tomme) smalere enn vinduet og samme høyde som gardin paneler. Klipp to foring paneler for hvert vindu.

4 Plasser en kledningspanel høyre side opp på feil side av en av gardin paneler. Centre slimhinnen på panelet. Brett sidene av panelet over 1,3 cm (1/2 tommer) og deretter en annen 1,3 cm (1/2 tommer) for å skjule fôr og panelets rå kanter. Pin på plass og sy langs kanten av folden. Gjenta med de andre gardin paneler.

5 Brett bunnen av panelet opp 1,3 cm (1/2 tommer), deretter opp en annen 1,3 cm (1/2 tommer) og pin på plass. Brett toppen av panelet ned 6,3 cm (2,5 tommer), og deretter ned en annen 6,3 cm (2,5 tommer) og pin på plass. Sy langs kanten på toppen for å skape en lomme for gardin stang. Sy bunnen hem også. Gjenta på andre paneler.

6 Skjær strimler av stoff som måler 7,5 cm (3 tommer) bred og 30 cm (12 tommer) lang. Skjær en stripe for hver gardin panel på sidene og baksiden av van. Brett strimler på langs med rette mot rette og pin.

7 Stitch langs langsiden og den ene kortsiden av stripene, deretter til høyre side ut. Tuck i rå kant på den åpne siden og sy lukket.

8 Skjær borrelås inn i 5 cm (2 tommer) strimler. Plasser den ene siden av hver stripe av borrelås på sidene av vinduet der du vil at tieback å henge. Plasser den andre siden av hvert borrelåsen på ytterkanten av hvert tieback stripe.

9 henge gardinene på vinduets stenger og vikle tilknytninger rundt dem, sikre dem til veggen med borrelås.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com