Hvordan koble en kondensatpumpe til ac

July 19

Hvordan koble en kondensatpumpe til ac


En AC kondensat pumpe skyver kondensvann fra et klimaanlegg er inne spole gjennom en 3/8-tommers kobber vannlinjen på utsiden. Brukes når gravitasjon matet avløpsrør ikke vil fungere, Kondensat pumper ansette høy spenning for å kjøre pumpen motor og en lav spenning nødstopp-bryter. Stenge slå av strømmen til klimaanlegget hvis pumpen svikter, hindrer et kondensat vann flom. Innsiden av kondensat pumpe flytende bryteren slår av og på pumpemotoren når kondensvannnivået når forhåndsbestemte nivåer inne i pumpehuset.

Bruksanvisning

1 Vend bryter merket "luft handler" eller "ovn" til "Off" posisjon. Slå AC termostaten til "On" posisjon vil bekrefte at enheten ikke har makt, hvis enheten ikke slår seg på.

2 Åpne den øvre delen av klimaanlegget er ovn med en muttertrekker, vanligvis 1/4 eller 5/16-tommers. Plasser skruene på et trygt sted for reinstallasjon.

3 Åpne trådklemmen gjennom hvilket thermosat ledningene går inn i ovnen med en flat skrutrekker. En wire-klemme har to skruene som holder en brakett på plass. Ledningene skyv mellom braketten og klemmen boliger. Termostaten ledning har en brun plast slire som dekker flere tynne fargekodede ledninger.

4 Skyv høyspenningskabel fra kondensatpumpen gjennom trådklemmen og inn i ovnen. Kondensatet Pumpen har to sett med ledninger, en tykk sett av høyspent ledninger og et tynt sett av lavspente ledninger. Hvert sett med ledninger har to separate tråder av isolert ledning i dem.

5 Kontroller kondensatpumpe tag, funnet på pumpens boliger, for å verifisere om pumpen kjører med 110 eller 220 volt.

6 Koble høyspentledningene fra kondensatpumpe til ovnen. Hvis pumpen kobles til et 220V strømkilden og deretter bruke flat skrutrekker for å åpne begge tråd knaster på ovnen er klemme. Koble en høyspent ledning tråd på hver side av rekkeklemmen og stram wire ørene. Hvis kondensatet Pumpen bruker en 110 V kraftkilde og koble en høy spenning wiredelen, fra kondensatpumpe, til den ene side av koblingsblokken og en tråd til den første blokken. Ovnen er klemme har tykke ledninger fra bryter koblet til det og jordet blokken har bar kobber ledninger koblet til den.

7 Skyv lavspent ledning fra kondensatpumpe gjennom ovnen sin oppslagstavle klemme.

8 Finn lavspent rød ledning som kommer fra termostaten ledningen til transformatoren. Transformatoren har en blokk form med flere ledninger inn i det. To av disse ledningene går til terminalblokken og en ledning kobles til lavspent termostat wire og en ledning kobles til bakken blokken.

9 Fjern ledningen nøtt å koble den røde ledningen til transformatoren.

10 Koble den røde ledningen til en av de lavspente tråder av ledningen som kommer fra kondensatpumpe med en wire mutter.

11 Koble den andre lavspent ledning fra kondensatpumpe til løs ledning fra transformatoren med en wire mutter.

12 Skru ovnen tilgangspanelet tilbake på ovnen med de lagrede skruer. Stram wireklemmen skruene. Vend ovnen bryter på.

13 Fyll kondensatpumpe med vann for å teste pumpen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com