Hvordan få flere hestekrefter ut av en Chevy Silverado Med en 350 V8

June 10

Hvordan få flere hestekrefter ut av en Chevy Silverado Med en 350 V8


Økning av hestekrefter i en Chevy Silverado som er utstyrt med den populære 350-motoren er ofte forvirrende på grunn av det store utvalget av alternativer som er tilgjengelige. Mange mindre enn sannferdig leverandører er villige til å ta pengene dine og levere dårlige produkter. Noen produkter, men gi bedre enn forventet resultater. Hvis du kjører med tilhenger, eller finne din ytelse trenger et løft, og vite hva du skal gjøre uten å kaste bort penger på produkter som ikke virker vil gjøre hestekrefter gevinster verdt.

Bruksanvisning

Replace your muffler with a free-flowing exhaust. 1 Bytt ut skjerf med en frittflytende eksos. Jekk opp bilen og installere bukker under bakre. Unbolt eksos på baksiden av katalysatoren og installere en forestilling "cat-back" system. Det betyr at alt er byttet ut fra katalysatoren til baksiden av lastebilen. Fabrikken systemet er mer restriktiv for en grunn. En litt restriktiv eksos hjelper dreiemoment, men det gjør det på bekostning av hestekrefter. En godt konstruert eksosanlegg, men forvalter betydelige hestekrefter gevinster uten et betydelig tap av dreiemoment.

Raise the bonnet of the truck and install a free-flowing air filter. 2 Løft panseret av bilen og installere en frittflytende luftfilter. Noen ytelses merker flyte tre eller fire ganger mer luft. Fjern luftfilterhuset, tørk den ren og slippe inn det nye filteret. Selv om ingen signifikant forskjell vil bli lagt merke til ved lavere hastigheter, vil den virkelige forbedringen finnes under kraftig akselerasjon eller når motoren er under belastning. Dette gjelder spesielt hvis du sleper en campingvogn, båt eller trailer.

Improve your fuel quality. 3 Forbedre drivstoffkvalitet. Det er en grunn racerbiler kjøre super brensel eller alkohol. Brenselet har energi, og mer energi i en gitt mengde av drivstoff, flere hestekrefter den produserer. Vanlig drivstoff, til tross for hype fra gass-selskaper, er ikke en høy-energi drivstoff. Også, ikke alle drivstoff tilsetningsstoffer er verdt pengene, men noen er eksepsjonelle. En tank full av premium drivstoff kombinert med en god drivstofftilsetning gir en betydelig økning av hestekrefter. Hvis Silverado har mye hardt arbeid for å gjøre den dagen, øke hestekrefter med en tank med stor drivstoff.

Raise the bonnet of the truck and use a wrench to unbolt the fan assembly. 4 Løft panseret av bilen og bruke en skiftenøkkel til å skru fra hverandre vifteenheten. Fyll de tomme bolthull med kortere festebolter, og installere en elektrisk kjølevifte. Montere den direkte til radiator. Det er mange kits på markedet som passer til ulike året modeller for Chevy Silverado lastebiler. Den gamle viften bruker stadig hestekrefter. Den elektriske vifte er mer effektiv, og bare tennes når det er nødvendig. Bolt viften på plass og følge koblingsskjemaet for din modell for å installere den nye viften. Bruk ledning crimps å sikre ledningstilkoblinger.

Remove the engine control computer and install a new computer chip. 5 Ta av motorkontroll datamaskinen og installere en ny databrikke. I noen tilfeller, er fjerning ikke nødvendig og bare plugge en programmerer i datamaskinen kretser er alt som trengs. Det er dusinvis av selskaper som selger databrikker. Nøye undersøke sine krav. I mange tilfeller, gevinstene er ubetydelig og ikke verdt investeringen. Men å lage motorforbedringer og deretter installere et nytt program chip kan forbedre hestekrefter.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com