Hvordan få Ink Off Fingers

June 30

Hvordan få Ink Off Fingers


Å få blekk på fingrene dine kan være en reell rot og er ikke alltid lett å fjerne. Skin har så mange sprekker og spor som fange blekk og når blekket er på fingertuppene, ofte finner den sin vei rundt og under neglene. Dette kan være frustrerende, og du kan bli fristet til å bruke løsemidler for å fjerne blekket. Mange løsemidler, for eksempel aceton-fjerner blekk på huden, men disse også tørke ut huden og mange løsemidler rett og slett ikke trygt å bruke på denne måten. Heldigvis kan du bruke andre effektive, tryggere agenter for å fjerne blekkflekker fra fingrene.

Bruksanvisning

1 Stå ved siden av en vask og hell vegetabilsk olje i håndflaten. Gni denne rikelig over blekk-farget hender.

2 Bruk en tannbørste eller neglebørste å skrubbe blekk-farget områder. Skyll hendene i varmt vann. Påfør mer olje hvis mye blekk igjen og kratt igjen. Hvis du har blekk under neglene, sørg for at oljen får under der også.

3 Scrub hendene igjen med børsten. Nå gjelder pimpstein såpe til hendene dine (ikke nødvendig å skylle oljen ut først med mindre det plager deg). Pumice såpe er en modig såpe mekanikk bruke til å fjerne fett fra hendene.

4 Gni hendene sammen briskly, skrubbe hendene med sandete såpe. Hvis flekker forbli på eller under neglene, dekk dem med såpe og skrubb med børste igjen.

5 Skyll hendene i veldig varmt vann. Tørk med et mykt håndkle.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com