Hvordan endre en Metro PCS-nummer til en annen telefon

August 27

Hvordan endre en Metro PCS-nummer til en annen telefon


Endre en Metro PCS nummer til en annen telefon har mer å gjøre med å kontakte din nye leverandør i stedet for selve telefonen. Det finnes ingen garantier for at du kan endre eller port nummeret ditt til en annen mobil leverandør. Du kan også velge å endre telefonnummeret via Metro PCS, som automatisk vil oppdatere med den nye Metro-telefon.

Bruksanvisning

1 Åpne den nye mobilleverandørens webområde for å finne ut om Metro PCS nummeret kan bli portert over. For eksempel, klikk på "Behold nummeret ditt" under "trådløse koblinger" på AT & T hjemmeside.

2 Skriv inn ditt eksisterende Metro PCS nummer. Det nye mobilnettet leverandør vil gi deg beskjed hvis telefonnummeret du bruker med Metro PCS kan slås over til den nye leverandøren.

3 Kontakt den nye leverandøren direkte for å kontrollere om telefonnummeret ditt kan endres til den nye telefonen. Kontakt Metro PCS hvis du planlegger å bo med Metro PCS, og for å finne ut om Metro PCS telefonnummer kan bli portert til en annen telefon leverandør.

4 Aktiver den nye telefonen gjennom mobilleverandøren. Når aktivert, gjør en testsamtale for å sikre nummeret er portert over. Noen ganger kan det ta flere dager før nummeret vellykket bytter til den nye telefonen. Hvis du bruker en annen Metro PCS telefonen, må endringene være momentant.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com