Hvordan Tape Knuckles

March 1

Hvordan Tape Knuckles


Taping knokene er en viktig del av kamp idretter som boksing og kampsport. For full støtte og sikkerhet av bein i hånden og håndleddet, bør du pakke tapen fra over håndleddet, ned til knokene. For full ytelse, er det viktig å være i stand til å lage en knyttneve etter taping. Jo strammere tape, desto sikrere bein vil bli, men du vil sikre at du ikke kuttet av sirkulasjon.

Bruksanvisning

1 Begynn taping fra noen få inches over håndleddet. Den første wrap bør være om lag en tredjedel opp underarmen.

2 Overlapping den andre wrap over det første nærmere håndleddet, og deretter overlapper den tredje, som er like før håndleddet, men at du har full håndleddet bevegelse.

3 Før tapen over toppen av hånden til knokene og vikle den rundt to ganger; kutte tapen på håndflaten din.

4 Klipp to like store stykker av tape som måler fra andre knoke av din første finger til en tredjedel opp underarmen. Overlapping de to bitene i en "X" og presse dem ned på håndflaten og under armen.

5 Fest stykkene i Trinn 4 ved å pakke et stykke rundt hånden og en like over håndleddet.

6 Brett toppen og bunnen av stykkene i trinn 4 for å sikre dem til de øverste og nederste stykker i trinn 5.

7 Overlapping ytterligere to stykker rundt hånden din. Overlapping tre stykker rundt den allerede-tapet delen av underarmen.

8 Kryss et stykke fra utsiden av håndleddet til bunnen av tommelen der den møter hånden. Fortsett stykket rundt utsiden av hånden din og over til undersiden av tommelen der den møter håndleddet. Pakk den over håndleddet og feste det til startpunktet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com