De beste fargene til å gå med gresskar oransje for å dekorere

May 21

De beste fargene til å gå med gresskar oransje for å dekorere


Gresskar oransje er en rik, varm farge som gir varme til alle rom, spesielt dining rom, ifølge House Beautiful. Denne oransje har nyanser av brunt i den, noe som bidrar til å gjøre det ser mindre citrusy. Fordi det er mer dempet enn klassiske oransje, kan det kobles sammen med klassiske farger for et elegant utseende, eller andre nøytrale farger for et mer moderne utseende.

elfenbein

Dette kremet, off-white farge er en god folie for gresskar oransje. Det vil lette opp mørke fargen, men likevel matche mørke tone. Ikke bruk lyse hvite, som det ville være for levende mot nyansen i denne oransje fargen.

Black and Brown

Svart og brun både låne en sofistikert luft til gresskar oransje, spesielt i møbler. Male en vegg i gresskar oransje, og plassere en espresso-farget konsollbord eller buffet mot den for en rik, elegant utseende.

Cobalt Blue and Navy

Koboltblå ligger rett over fargehjulet fra oransje og er en utmerket folie for denne fargen hvis du ønsker en mer moderne, sørvestlige utseende. Navy er mer dempet, men vil skape den samme "unge" føles som kobolt.

naturlig Grønn

Naturlige greener, som oliven, salvie eller jeger (ikke limegrønn), er den perfekte folie for å gresskar oransje. Den grønne kombinert med oransje arbeide sammen for å bringe naturen inn. Legg noen potteplanter, kanskje i terra cotta potter, til et rom med gresskar oransje vegger.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com