Gave ideer for Kvinner Alder 50-Plus

September 13

Gave ideer for Kvinner Alder 50-Plus


Kvinner 50 år og eldre kan være vanskelig å kjøpe for. Disse sofistikerte damene ofte allerede har mange gaver som du kan vurdere å skjenke på en yngre mottaker. Men med litt oppfinnsomhet og kreativitet, kan du komme opp med en uvanlig gave som vil være perfekt for den eldre kvinnen i ditt liv. Vurdere hennes individuelle ønsker, behov og interesser for å skaffe en gave som hun vil sikkert elske.

Bildebasert Gaver

Raske mottakeren av gaven med en gjennomtenkt gave som inneholder bilder som hun har kjær. Smug låne noen viktige bilder fra henne og få dem gjengitt i en større størrelse, forvandlet til en kaffekopp, teppe eller kalender eller plassert i tilpassede rammer. Mange apoteker og kjøpesentrene tilbyr fototjenester som lar deg enkelt slå sine dyrebare bilder til minneverdige minner.

Spa Treatment

Gi henne muligheten til å lene seg tilbake og slappe av ved å kjøpe et gavekort til lokale spa. Tillate henne å behandle tærne, kurere hennes verkende muskler og skaffe en ny do mens du betale regningen. Mange kvinner satt av behandling av seg selv. Hvis din gave mottakeren er typen til å sette seg sist, gjøre avtale for henne så hun har ingen unnskyldning for ikke å hengi seg til velvære.

Husarbeid kupongen bok

Gi en gave som gir og gir ved å gi mottakeren med en bok full av kuponger for ork ferdigstillelse. Inkluder kuponger for alt fra rengjøring av takrenner å male postkassen. Dette gjør henne til å trekke ut kuponger og presentere dem til deg i løpet av året når hun finner ut at hun er i behov av litt hjelp rundt huset. Det hindrer henne også fra å gjøre visse oppgaver som hun kan finne vanskelig eller farlig.

Enrichment Class

Betale henne gebyr for en lokal klasse. Tenk hennes interesser, og melde henne i en klasse kunst, teknologi eller fitness, for eksempel. Også kjøpe noen forsyninger som hun trenger for å delta i klassen aktuelle å eliminere noen innvendinger hun kan ha til å dra nytte av pedagogisk mulighet.

stasjonær

Mens noen anser brev-skriving til å være passé, mange eldre kvinner fortsatt glede i å sette penn til papir. Gi henne med de verktøyene som hun trenger for å gjøre dette ved å gi henne en stasjonær telefon. Velg en nydelig floral print, eller kjøpe et monogram sett med hennes initialer slik at papiret er unikt hennes. Kanskje vil hun også skrive deg en takk notat for din godhet og bruke gaven til å gjøre det.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com