Hvordan Sett Mini Lights i Snowflake Lights

June 17

Hvordan Sett Mini Lights i Snowflake Lights


Snowflake lysene er dekorasjoner som legger personlighet og en kreativ touch til juledekorasjoner. Hjemmelaget snøfnugg lysene er ofte laget av papir med glitter og fungerer som lampeskjermer for mindre lyspærer. Hvorvidt snøfnugg deksler er laget av papir eller plast, mini lysene er lett å sette inn snøflak å gi dem et snev av lys. De snøfnugg lysene kan dekorere dørkarmer, en trapp banister eller juletre selv.

Bruksanvisning

Place the Christmas light chain out on a flat surface. 1 Plasser jule lette kjeden ut på et flatt underlag. Strekk den ut i en rett linje, slik at du enkelt kan jobbe med hver lyspære i kjeden.

Locate the body of the light bulb chain. 2 Finn liket av lyspæren kjeden. Kroppen er en del av kjeden der lyspæren er satt inn. Det er vanligvis den samme farge som selve kjettingen, og er vanligvis laget av plast. Det er der bunnen av snøfnugg skal festes.

Take one snowflake at a time and find an opening near the bottom. 3 Ta en snøfnugg på en gang og finne en åpning nær bunnen. Anvende en linje av lim rundt åpningen på innsiden av snøfnugg.

Slide the snowflake over a light bulb on the chain, so the opening covers the body of the light bulb on the chain. 4 Skyv snøfnugg over en lyspære på kjeden, slik at åpningen dekker legemet av lyspæren i kjeden. Påfør trykk der du påføres limet til snøfnugg er festet til kjettingen. Sørg for at pære selv ikke er i kontakt med snøfnugg på innsiden.

Repeat the previous step with all of the snowflakes and light bulbs until the chain has been covered. 5 Gjenta forrige trinn med alle snøflak og lyspærer til kjedet har blitt dekket. La det tørke før du setter lysene i.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com