Dairy-Free og Soy-Free smørerstatninger

June 5

Dairy-Free og Soy-Free smørerstatninger


Ifølge Mayo cinic, meieriprodukter og soya er blant de 8 ledende matallergener. Siden soya er den ledende alternativ for meieriprodukter, mange produkter som passer for de med melke allergi inkluderer soyamel, soyafiber, soya albumin, hydrolysert soyaprotein eller teksturerte vegetabilsk protein. Allergi kan være livstruende, så hvis allergisk mot melkeprodukter og / eller soya, ta deg tid til å lære hvilke alternativer som er best for deg.

Peanøttsmør

Mange helt naturlig peanøttsmør blandinger har ikke tilsatt sukker, konserveringsmidler eller oljer. Når peanøtter og salt er de eneste ingrediensene, er det ingenting å bekymre seg for med en soya eller meieri allergi. Spre på muffins, brød og toast. Hvis en peanut smak ikke vil forstyrre den generelle smaken, kan peanøttsmør også fungere som en erstatning for smør i bakevarer.

Earth Balance

Selskapet, Earth Balance, fokuserer på å selge sunne alternativer for de med mat motforestillinger og allergier. De selger en spredning som er soya-fri og dagbok-fri, basert med en naturlig olje blanding (palme, raps, safflower og oliven), solsikke lecitin og erteprotein. Oppslagene vil ikke øke kolesterolet eller forstyrre noen allergier.

hummus

Hummus er en smaksrik, spread alternativ til smør-det er laget av kikerter, som er vegetarianer, men ikke soya-basert. Creaminess av grunnleggende og flavored hummus gjør det en god erstatning for smør i potetstappe, eller en spredning på bagels og kjeks. Naturlig forekommende fiber og umettet fett sparke opp næringsinnholdet i spredningen som kommer forberedt eller kan enkelt laget av kikerter, tahini, olivenolje, salt og pepper.

Kokosolje

Du vil ikke ønske å spre kokosolje på et stykke toast, men er en ideell erstatning for å erstatte smør i bakevarer som pai skorper, muffins, pannekaker, skomakere og kaker. Et valg med noen helsemessige fordeler å starte opp, kokosolje er betennelsesdempende, kan drepe bakterier som fører til sykdom, og inneholder en spesiell type fett som kalles medium chain triglyserider som ikke slå til fett så lett som de fleste typer fett. Den vegan baking blogg Eggbeater foreslår å bruke 7/8 kopper olje for hver kopp smør i oppskrifter. Fettinnholdet i kokosolje bidrar til nødvendig ømhet i oppskrifter, men vær oppmerksom på at fettinnholdet i kokosolje er sterkt mettet, noe som gjør det en klok idé å bruke sparsomt.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com