De beste møbler møbelknotter som pinne til løvtre

August 8

De beste møbler møbelknotter som pinne til løvtre


De beste møbelknotter for tremøbler er unikt tilpasset dine gulv beskyttelsesbehov. Beskyttere kan være enten permanent klebemiddel eller laget av materialer som holder seg midlertidig når plassert i kontakt med møbelets hard overflate. Gulv beskyttere for hard møbler er laget for å gi beskyttelse for enten teppebelagte flater eller hard-overflate gulv. Du kan også velge blant ulike møbler møbelknotter basert på om du flytter møbler regelmessig eller holde den på ett sted.

Felt Pads

Filtknotter er noen av de mest rimelige gulvbeskytter som holder seg permanent til tremøbler. De er utformet for å beskytte tregulv fra riper og bulker som bare tremøbler ben kan lage når de flytter eller skrape gulvets overflate. Filtknotter er enten disc- eller firkantet, og de kommer i nøytrale farger, for eksempel grå eller taupe. Filtknotter har en klissete lim som er utsatt når du fjerner den beskyttende baksiden, og de er brukt direkte til bunnen av møbler føtter. De er best egnet for tre stoler og møbler med små føtter.

leg Coasters

Møbler leg coasters er laget av plastdeler i brede, grunne kopper på toppen som møbler ben sitte. De er utformet for å eliminere skade på gulv - hovedsakelig tregulv, men de kan også brukes på teppeflater. Leg dalbaner har ingen permanent lim. De er designet for å "cup" møbler føtter og jevnt fordele vekten av tunge møbler slik at gulvet er reddet fra skade.

Sklisikre møbeltrekk

Gummisklisikker møbler-fot dekker er bra for bruk på møbler med smale, vinklede ben. I motsetning følte selvklebende møbelputer, gummierte sklisikre deksler hindre møbler fra å migrere over tregulv, mens beskytte gulvet mot riper og bulker. De kan følges permanent til møbelbein med en spiker og skive eller med et sterkt lim, som tre lim eller superlim.

møbler Akebrett

Møbler sleder er tilgjengelig for bruk på enten parkett eller teppeflater. De er plassert under møbelbein for å la møblene til glir over enten parkett eller teppegulv uten å skade enten overflaten. Møbel kjelker kan også brukes på keramiske fliser, betong og laminat. Se etter møbler sleder som holder seg permanent i henhold til type gulv du trenger for å beskytte.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com