Hjemmelaget mobiltelefon jammer

May 29

Hjemmelaget mobiltelefon jammer


Mobiltelefoner fungerer ved radiofrekvenssignaler som overføres fra en mobiltelefon til en annen via et nettverk av mobilsignaltårn. Det er veldig enkelt å lage en hjemmelaget mobiltelefon jammer, men det er også veldig ulovlig å gjøre dette i USA.

Faraday Cage

Britiske forskeren Michael Faraday oppfant Faraday bur i 1836. Det er et lukket rom foret med elektrisk ledende materiale som for eksempel en messing eller aluminium. Metallet er jordet til jord, slik at eventuelle elektromagnetiske signaler vil bli overført av metallet til jord uten å påvirke noe innenfor buret.

Bygg en Cell Phone Faraday Cage

Få to papp eller trekasser. En boks bør være stor nok til å holde din mobiltelefon og passe perfekt i den andre boksen. Dekk stor boks med aluminiumsfolie. Fest en ledning til aluminiumsfolie med en alligator klipp på den andre enden. Dette klippet festes til en stikkontakt bakken eller noe metall sanitære installasjoner. Pakk plastfolie rundt boksen for å beskytte folien fra ripping. La den ene enden utette. Plasser mobiltelefonen i den lille boksen og den lille boksen i den store boksen. Den aluminiumsfolie vil fange opp eventuelle mobiltelefon signaler og overføre dem til bakken via ledningen og alligator klipp.

Advarsel

En elektromagnetisk puls generator brukes til å kringkaste forstyrrelser på noen mobiltelefon frekvens er ulovlig. Selv om du har kjøpt en utenlands, vil bruk av den i USA bli tiltalt av Federal Communications Commission.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com